Aktuellt under vårterminen

HELGDAG torsdag den 25 maj. Skola och fritids har stängt. (Kr. Himmelfärds Dag.)
LOVDAG fredag 26 maj. Skolan stängd men fritids har öppet för de som anmält behov.

LOVDAG måndag 5 juni. Skolan är stängd men fritids har öppet för de som anmält behov.
HELGDAG tisdag 6 juni. (Sveriges nationaldag.) Skola och fritids har stängt.

Skolavslutning fredag 9 juni kl. 9.00 ute på skolgården. Eleverna börjar 8.10 som vanligt, samling i klassrummen.

Fritids har stängt för planeringsdag måndag 12 juni.

Lilla & Stora Solen har sommarstängt 3-28 juli. Då kommer fritids att erbjudas på Fredrika Bremerskolan, för de som har behov av omsorg. Anmälningslappar till sommarfritids är utdelade till alla familjer och ska lämnas in senast den 21 april.
Fritids öppnar måndag 31 juli för de som anmält och våra nya elever är välkomna från den 1 augusti.

Fritids har stängt för planeringsdagar måndag 14 augusti och tisdag 15 augusti.

Höstterminen 2017 börjar måndagen den 21 augusti kl. 9.00 för alla elever.

19 januari 2017